Tarieven / Voorwaarden

Aantal behandelingen
Het totale aantal behandelingen is uiteraard afhankelijk van de aard van de klachten. Soms zal een enkele behandeling volstaan, soms zijn meerdere behandelingen gedurende een langere periode noodzakelijk. De kosten worden per behandeling afgerekend.

 

Voorwaarden

Cliënten dienen altijd eerst naar een reguliere arts te gaan om bepaalde ziektes uit te sluiten!

Als je onder doktersbehandeling bent, overleg dan altijd met de arts wat hij/zij adviseert.

Behandeling bij een bepaalde ziekte kan eventueel wel, maar dan alleen met toestemming van de behandelend arts en/of specialist.

Medicijngebruik dien je vooraf te melden. ( Bij de intake).

Al je persoonlijke en medische gegevens worden zonder schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt en/of openbaar gemaakt.

Healthy Feet and Body is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel, in welk opzicht dan ook, aan het lichaam, naar aanleiding van een door mij uitgevoerde behandeling.

Healthy Feet and Body is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.

Betaling dient gelijk na de behandeling, contant te gebeuren, er is geen pin mogelijkheid. Bij voorkeur gepast betalen. Alleen bedrijven hebben de mogelijkheid om via factuur te betalen.

Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur voor aanvang, ben ik genoodzaakt de kosten voor de behandeling in rekening te brengen.

In geval van overmacht houdt Healthy Feet and Body zich ten alle tijden het recht voorbehouden om de afgesproken behandeling te annuleren en op te schorten naar een ander tijdstip.

 


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/